Varaa tila

Yksikkömme talojen hakemukset lähetetään osoitteeseen Nuorisopalvelut/Pasilan nuorisotyöyksikkö/Tilavaraukset /Nygård/ Pasilan Nuorisotalo/Pasilanraitio 6   00240 Helsinki.

Allekirjoitetun hakemuksen voi lähettää myös sähköpostilla  ami.nygard@hel.fi

Tilojen käyttövuoroja haetaan niille tarkoitetuilla lomakkeilla.
Päätökset toimikauden vakituisista/säännöllisistä varauksista lähetetään hakijalle toukokuun loppuun mennessä.

Pasilan nuorisotalo vuokraa erilaisia tiloja muun muassa järjestöjen käyttöön. Lisätietoja tilojen varaamisesta ja tilavarausten hinnasta saat Tilat-sivulta. Voit myös ottaa yhteyttä soittamalla Ami Nygård gsm +358405903677  tai sähköpostilla ami.nygard@hel.fi

Varaamo.hel.fi-tilanvarausjärjestelmän kautta voi varata Pasilan ryhmätilaa. Pasilan ryhmätilaan on oma erillinen sisäänkäynti 40 m pääovesta eteenpäin. Varauksesta tulee pinkoodi sähköpostitse vuorokausi ennen varaustasi, ja koodilla pääsee tilaan sisään 3 min. ennen oman vuoron alkua.

Nuorisotalon avoin toimintatila

• Kokouksia varten sopiva tila
• Max 30 henkeä
• Videotykki, äänentoisto
• Hyvin varusteltu keittiö
• Vuokrataan viikonloppuisin ja aamupäivisin

Nuorisotalon tanssisali

• Vuokrataan ensitilassa tanssiharrastukseen
• Max 30 henkilöä
• Kahdella seinällä peilit
• Äänentoisto, cd / Oma äänilaite (esim. älypuhelin)

Tilojen varaaminen ja toimintaohjeet

Haluamme antaa teille mahdollisimman hyvät ennakkotiedot Pasilan nuorisotalon palveluista ja mahdollisuuksista. Jos teille jää vielä tämän ohjeen lisäksi kysyttävää, voitte kysyä sähköpostitse (tai soittaa) kaikissa vuoroonne liittyvissä käytännön asioissa.

Varausvahvistuksen saatuanne ottakaa yhteyttä nuorisotalon henkilökuntaan hyvissä ajoin ennen vuoron alkua sopiaksenne tilojen käytön perehdytyksestä, avaimen hausta, sekä tilojen omatoimisen käytön sopimuksen allekirjoittamisesta. Huomioithan, että sopimuksen voi allekirjoittaa vain täysi-ikäinen henkilö, joka vastaa tilojen käytöstä.
Mikäli joudutte perumaan vuoronne, ottakaa yhteyttä mahdollisimman pikaisesti suoraan nuorisotalolle. Vuoron voi perua veloituksetta kaksi viikkoa ennen vuoron alkua. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50 euron peruutusmaksu.

Tiloja voi käyttää vain sovittuna aikana ja muusta käytöstä aiheutuneet kulut (esim. vartiointikulut) on korvattava. Myönnetty vuoro sisältää alku- ja loppuvalmistelut.
Otathan huomioon, että talossa saattaa toimia samanaikaisesti useampia ryhmiä ja talon vuokraaminen kokonaisuudessaan yksityiskäyttöön onnistuu vain poikkeustapauksissa. Talon eri tilojen yhtäaikainen käyttö tarkoittaa sitä, että yleiset tilat ovat kaikkien käytettävissä.

Nuorisotalollamme on avoin langaton verkko Stadinet.

Nuorisotalo ja sen piha-alueet ovat päihteettömiä alueita ja noudatamme savuttoman Helsingin periaatetta.

Saapuessanne talolle ja vuoronne aikana

• Saapuessanne nuorisotalolle sammuttakaa hälytyslaitteet saamallanne koodilla. (Järjetötilassa nuorisotalon päädyssä ei ole hälytyslaitteita)
• Käykää läpi tilojen turvallisuusohjeet.
• Huomioittehan, että nuorisotalon tiloihin ei saa päästää omaan ryhmään/toimintaan kuulumattomia henkilöitä. Talollamme ei ole vahtimestaria ja ulko-ovemme on lukittu, joten teidän tulee itse laskea asiakkaanne sisään talolle. Nuorisotila on kengätön. Asettakaa kenkänne niille kuuluviin kenkätelineisiin.
• Siistitte käyttämänne tilat ja palautatte tilat alkuperäiseen järjestykseen. Tiskatkaa astiat ja laittakaa ne paikoilleen, roskat tulee lajitella keräysastioihin ja wc-tilat on jätettävä siisteiksi. Mahdollisista tiloissa ilmenevistä vioista, hajonneista tavaroista tai kalusteista, ilmoita.
• Vuoronne lopuksi muistakaa kuitata jokainen käyntinne nuorisotalon kävijävihkoon. Nuorisotalon puolella vihko on keittiönpöydällä ja järjestötilassa sisäänkäynnin oikealla puolella pyöreällä pöydällä. Lähtiessänne tarkistakaa, että kaikki tilat ovat tyhjillään. Varmista, että ovet (myös varauloskäynnit) ja ikkunat ovat lukittu. Sammuttakaa valot kaikista tiloista.
• Yksittäisten käyttövuorojen kohdalla palauttakaa avaimet sovittuun paikkaan.

Vuoronne jälkeen

• Toivomme, että teille jäi mukavat muistot nuorisotalolta.
• Mikäli käyttövuoronne on maksullinen, lähetämme laskun tilan käytöstä noin kuukauden sisällä vuoronne päätyttyä

Palaute

Tarkoituksenamme on palvella käyttäjiään mahdollisimman hyvin heidän tarpeidensa mukaisesti. Pyrimme jatkuvasti kehittämään tiloja ja siksi käyttäjien toiveet, tarpeet ja kokemukset ovat meille tärkeitä. Toivomme teiltä palautetta käyttövuoronne onnistumisesta ja ideoita tilojen kehittämiseksi. Kiitämme jo etukäteen vaivannäöstänne. Voitte lähettää palautteenne sähköpostitse tai jättää avainten luovutuksen yhteydessä.

Käyttövuorohakemus

TILOJEN KÄYTÖN JA TOIMINNAN MAKSUPERUSTEET JA HINNAT 1.1.2017 – 31.12.2017

Pasilan Nuorisotalo
Pasilanraitio 6
00240 Helsinki

(09) 310 71710